Kauppapaikka.info
Elämäsi Häät
Hääsomistus.com

18.7.2008

Kysely sivun oikeassa yläkulmassa

Ajattelin hiukan tutustua myös lukijoihini ja siksi olen tehnyt pienen kyselyn sivuston ylälaitaan. Kyselyt vaihtuvat noin 3 viikon välein, joten aikaa äänestämiseen on varmasti riittävästi.

Teen lyhyen yhteenvedon jokaisesta kyselystä kyselyn päättymisen jälkeen.

Monelle tuntuu olevan vaikeaa päättää ketä kutsuisi häihin. Olen joskus törmännyt ajatukseen kahdesta eri vieraslistasta, ns. A ja B listasta.

Tässä ajatuksena on se, että A listalle merkitään ne vieraat, jotka ehdottomasti halutaan häihin, vanhemmat, isovanhemmat, kummit, lähimmät ystävät jne. B listalle valitaan sellaisia vieraita joiden läsnäolo häissä ei ole pakollista.

Kun sitten kutsut lähetetään A listassa oleville ihmisille, B lista otetaan käyttöön jos joku A listalla olevista ei pääse tulemaan häihin.

Jokainen tietysti tekee omat päätöksensä mutta ajatellaanpa asiaa myös vieraiden kannalta. Jos listalla A oleva henkilö keskustelee sattumalta listalla B olevan henkilön kanssa ja kertoo, että on saanut kutsun häihin, niin B ihminen tietysti ihmettelee, miksi häntä ei ole kutsuttu. Kun B ihminen saakin kutsun 3 viikkoa myöhemmin, miltä hänestä mahtaa tuntua...?

Vaikka vieraasi eivät tiedäkään, että sinulla on käytössäsi A ja B lista, ole silti varovainen keitä listoillasi on. Pidä huoli, etteivät listoilla A ja B tunne toisiaan, jotta tällaisilta noloilta tapahtumilta vältyttäisiin.