Kauppapaikka.info
Elämäsi Häät
Hääsomistus.com

27.7.2008

Muutama vinkki hääjärjestelijöistä

Tulin lukeneeksi tuoreimman Gloria -lehden ja siinä oli artikkeli häiden järjestämisesttä ulkomailla. Glorian toimitussihteeri Minna Tuomela vihittiin toukokuussa Toscanassa. Se, mitä hän kirjoitti ulkomaisista hääjärjestelijöistä pätee myös tänne Suomeen.

"Valitse hääjärjestelijä huolella. Luotettava hääjärjestelijä vastaa viesteihin heti, puhuu rahasta ja palkkioista kainostelematta. Älä tyydy pakettiratkaisuihin, koska silloin et tiedä mitä maksat mistäkin. Älä luota järjestelijän nettisivuilla oleviin "entisiin asiakkaisiin" ja heidän kehuihinsa - ne eivät välttämättä ole aitoja." -Minna Tuomela

Minulla ei ole mitään hääjärjestelijöitä vastaan, mutta... Olen samaa mieltä, että kannattaa olla hyvin tarkka millaisen järjestelijän kanssa on tekemisissä. Toiset ovat valitettavasti lähteneet hommaan vain rahan kiilto silmissä, toiset taas tekevät oikeasti hyvää ja onnistunutta työtä.

Kun etsit hääsuunnittelijaa, kysele häneltä mahdollisimman paljon. Kiinnita huomiota hänen kykyynsä vastata suoraan ja kiertelemättä esitettyihin kysymyksiin. Kuuntele hänen äänenpainoaan (jos olet hänen kanssaan puheissa) sekä vartalon elekieleen (jos olet silmätysten hänen kanssaan). Ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.