Kauppapaikka.info
Elämäsi Häät
Hääsomistus.com

4.3.2007

Lisäys Budjettiin

Haluaisin vielä painottaa muutamaa asiaa.
Ensinnäkin esittämäni budjettilista on se lista, jota itse käytin silloin kun hitäni suunnittelin ja järjestelin. Se ei tarkoita, että teidän täytyy sisällyttää kaikki nämä asiat omiin häihinne. Poistakaa listalta ne, joita ette tarvitse ja lisätkää sinne ne, joita tarvitsette.

Yhdistelkää askarteluja. Tehkää pieni häälehti, jossa on yhdistetty pieni tarina teistä, vihkiohjelma, juhlaohjelma ja menu. Yhdistäkää häämuisto ja paikkakortti. Pitäkää pöytäsomistus yksinkertaisena, ei liian runsaana. Kun olette suunnitelleet ja tehneet somistuksen, ottakaa kaikki "tilpehöörit" mukaan ja käykää juhlapaikalla somistamassa yksi pöytä. Istukaa pöydässä ja katsokaa onko siinä liikaa/liian vähän tilaa ihmisille istua, syödä ja jutella (tämä menee jo somistuken puolelle mutta mielestäni se sopii sanoa jo tässä).

Vertailkaa myös kutsukorttien tekijöiden hintoja oma tekemiin kortteihin. Joskus valmiina ostettu kortti tulee edullisemmaksi kuin itse tehden. Jos tarvitsette erikoisia/erilaisia kirjekuoria antalis auttaa. Jos he eivät myy suoraan kuluttajille, pyytäkää heidän jälleenmyyjiensä yhteystiedot. Heillä on todella suuri valikoima papereita ja kirjekuoria.

Tässä mietteitä tällä kertaa. Palataan asiaan huomenna!
Iloisia suunnitelmia =)

Ei kommentteja: