Kauppapaikka.info
Elämäsi Häät
Hääsomistus.com

16.4.2007

Yhteenveto Osa 2.

Vihkiminen voidaan suorittaa joko Siviilivihkimisenä tai kirkollisena vihkimisenä. Kirkollinen vihkiminen on lähes kaikille tuttu, mutta esimerkiksi evankelis-luterilaiselle katolinen tai ortodoksinen vihkiminen voi olla erilainen kokemus.

Jokainen morsiuspari haluaa juuri tietyn musiikin kirkkoon sisääntulo- ja poistumismarssiksi. Hääjuhlaan palkataan bändi tai soittajat soittamaan illaksi tanssimusiikkia. Tiesitkö, ettei nykyään enää hääparit halua tanssia häävalssia? Tilalla voi olla vaikka häätanssi, häätango tai hääfoxtrot!

Hääjuhlan ohjelmasta on yhtä monta mielipidettä kuin juhlassa on vieraita. Toiset haluavat paljon perinteistä ohjelmaa, toiset taas pitävät rauhallisesta taustamusiikista ja jutustelusta ystävien kanssa. Jotain ohjelmaa hääjuhlassa on hyvä olla. Miettikää valmiiksi muutama ylimääräinen ohjelmanumero ja edetkää tilanteen mukaan.

Olen myös käynyt hiukan läpi hääkuljetusta, kampausta ja meikkiä, miesten pukeutumista, naisten pukeutumista, kukkia ja päätyneet lopulta valokuvaukseen. Tähän onkin hyvä päättää yhteenveto ja odotella Studio P.S.V:n kirjoitusta.

Ei kommentteja: